Tivat: Osnovci doveli u opasnost nastavnika, pripremili mu elektro šok
ilustracija

Opasna zabava učenika

Tivat: Osnovci doveli u opasnost nastavnika, pripremili mu elektro šok

U OŠ „Drago Milović“ u Tivtu juče se desio teži incident u kome su učenici jednog od devetih razreda polili vodom prekidač za svijetlo u učionici i time doveli u opasnost jednog od profesora fizike i matematike, javlja Radio Tivat.

Prema saznanjima tog radija, učenici su ogolili žice na prekidaču i polili ga vodom.

Po ulasku u učionicu profesor je primijetio lokvu vode i mokar zid i shvatio ozbiljnost situacije u kome mu je bio ugrožen život. 

Informaciju je potvrdila direktorka škole Ružica Lazarević koja je istakla da je o događaju obaviještena tivatska policija koja je obavila uviđaj.

Ona je potvrdila da će povodom inicidenta biti održan sastanak sa roditeljima razreda i nastavničko vijeće.

“Sa opštinskom Kancelarijom za prevenciju bolesti zavisnosti dogovorila sam radionice o nenasilju koje će biti održane u tom odjeljenju”, rekla je Lazarevićeva.

Službenici tivatske policije obavili su uviđaj i obavijestili Osnovno državno tužilaštvo, koje je kako prenosi Radio Tivat, tretiralo da slučaj nema elemenata krivičnog djela.

Policija je o slučaju po proceduri obavijestila tivatski Centar za socijalni rad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.