Knežević da se 5. marta javi u Spuž: Prvo moram da porazgovaram s mojom majkom
Milan Knežević

Četvoromjesečni pritvor zbog napada na policajca

Knežević da se 5. marta javi u Spuž: Prvo moram da porazgovaram s mojom majkom

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Milan Knežević, preuzeo je danas u Osnovnom sudu uputnicu za izdržavanje zatvorske kazne.

Podsjećamo, Kneževiću je određen četvoromjesečni pritvor zbog napada na policajca. 

Knežević je saopštio da mu je sud naložio da se 5. marta javi na izdržavanje kazne, ali da će se prvo konsultovati sa majkom, a onda i sa Predsjedništvom DF-a.

"Prvo moram da porazgovaram s mojom majkom da vidim što ćemo da radimo, nakon toga sa Predsjedništvom DF-a, jer kao što znate DF ima plan za sve", rekao je Knežević nakon preuzimanja uputnice, navodeći da će javnost o daljim potezima DF-a biti blagovremeno obaviještena.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.