DPS Bar: Formiran opštinski izborni štab

DPS Bar: Formiran opštinski izborni štab

Sjednica Opštinskog odbora DPS Bar na kojoj su usvojene odluke o formiranju radnih grupa i tijela za sprovođenje izbornih aktivnosti na teritoriji opštine Bar u susret predsjedničkim i lokalnim izborima održana je sinoć, 21. februara.

Opštinski odbor DPS Bar je na sinoćnoj sjednici proširio sastav, uključujući nove članove, prevashodno mlade, koji će unijeti dodatnu energiju i entuzijazam prilikom rada na terenu.

Postojeći sastav Opštinskog odbora DPS Bar, proširen je sa 29  novih ljudi, te će ubuduće brojati 236 članova. Cilj jačanja organizacione strukture odbora je ostvarivanje znatno boljeg izbornog rezultata u odnosu na 9.273 glasa koliko je OO DPS Bar osvojio na parlamantarnim izborima 2016. godine.

Pored formiranja Opštinskog izbornog štaba, koji će brojati 76 članova, formirana je 21 radna grupa za sprovođenje izbornih aktivnosti.

"Ojačani, podmlađeni i predvođeni iskusnim kadorovima potpuno spremni dočekujemo izborne cikluse  i sigurni smo u ubjedljivu pobjednu i odličan izborni rezultat u Baru. Formiranjem Opštinskog izbornog štaba, OO DPS Bar je i zvanično otpočeo izbornu kampanju", ističe se u saopštenju barskog DPS-a. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.