Aleksandar Kašćelan novi gradonačelnik Cetinja
Cetinje

Jedan od pet kandidata

Aleksandar Kašćelan novi gradonačelnik Cetinja

Kandidat za gradonačelnika Prijestonice Cetinje biće Aleksandar Kašćelan, dok će kandidat za predsjednik Opštine u okviru Glavnog grada Tuzi biti Abedin Adžović, odlučeno je večeras na sjednici Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz DPS-a su saopštili da je za taj izbor predsjedništvo DPS-a dalo saglasnost na prijedloge radnih grupa opštinskih odbora DPS Cetinje i Tuzi.

Predsjedništvo DPS-a se, kako navode, upoznalo sa izvještajima o izbornim rezultatima lokalnih izbora u Ulcinju i Beranama, održanim 4. februara.

"Polazeći od činjenice da je DPS pobjednik izbora u Ulcinju, Predsjedništvo je dalo podršku Opštinskom odboru DPS Ulcinj da što prije krene u proceduru formiranja koalicione većine, kako bi brzo bila formirana lokalna vlast i započeta realizacija izbornog programa DPS koji je dobio najveću podršku Ulcinjana", navode u saopštenju.

Predsjedništvo DPS-a je rezultat u Beranama ocijenilo kao dobar.

"Uzimajući u obzir da je DPS zajedno sa koalicionim partnerima osvojila ubjedljivo najviše glasova i najviše mandata na izborima u Beranama, Predsjedništvo je rezultat ocijenilo kao dobar, a finalne ocjene će uslijediti nakon okončanja izbornog procesa", zaključili su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.