UCG uspostavio saradnju sa Univerzitetom u Monaku
Foto: UCG

UCG uspostavio saradnju sa Univerzitetom u Monaku

Rektor Univerziteta Crne Gore prof. dr Danilo Nikolić i generalni direktor Univerziteta u Monaku dr Žan Filip Muler potpisali su sporazum o saradnji, čime se prvi put institucionalizuje saradnja dvije visokoškolske ustanove iz Crne Gore i Monaka.

U delegaciji Univerziteta Crne Gore koja boravi u Monaku su, osim rektora Nikolića, i predsjednik Upravnog odbora prof. dr Duško Bjelica i redovni profesor Mašinskog fakulteta prof. dr Milan Vukčević.

Sporazumom je predviđena razmjena nastavnika i studenata, kao i zajedničko organizovanje ljetnjih skola i konferencija u oblasti međunarodnog biznisa, menadžmenta u nautičkom turizmu i menadžmenta sportskih događaja.

Univerzitet u Monaku je jedina visokoškolska institucija u knjaževini Monako i nudi obrazovanje za bečelor, master i MBA programe u oblasti finansija, marketinga, menadžmenta u sportu, luksuznog i međunarodnog biznisa.

Međunarodni univerzitet u Monaku partner je „INSEEC U.“, vodeće francuske grupe u privatnom visokom obrazovanju sa međunarodnim kampusima u San Francisku, Londonu, Šangaju, Monaku i Ženevi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.