Demokrate Žabljak

Demokrate o problemu građana Žabljaka

"Jedan od vodećih turističkih centara raspolaže sa svega 50ak parking mjesta"

Aktuelnim nosiocima vlasti na Žabljaku jedino do čega je stalo su njihove fotelje. Zapravo, kako sačuvati iste na predstojećim lokalnim izborima. Ušuškani u foteljama, opijeni vlašću i moći zaboravljaju na dugogodišnja predizborna obećanja. Zaboravljaju da se građani Žabljaka svakodnevno susreću sa mnogim problemima, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Demokrata Žabljak.

Demokrate ističu da tako, zaboravljaju da nijesu riješili problem javnih parking mjesta u samom centru grada.

"Koliko odgovorno postupaju govori i činjenica da je dio javnog parkinga u centru grada, kao i javni parking kod zgrade Centra za Kulturu u privatnom vlasništvu, što je jedinstven primjer u Crnoj Gori. U konkretnom slučaju to znači da jedan od vodećih turističkih centara raspolaže sa svega 50ak parking mjesta, što u sezoni stvara veliki problem, kako  Žabljačanima, tako i turistima", saopštili su iz ove partije i dodali da će Demokrate "kao nosioci nove vlasti, prioritetno pristupiti rješavanju problema javnog parkinga u užem jezgru grada, kao i saobraćajnih gužvi u sezoni".

Oni će kako je saopšteno na opštinskom zemljištu koje se nalazi u centru grada izgraditi višespratne moderne garaže i samim tim povećati kapactitet javnog parkinga.

"Ovim potezom rješavamo problem nepropisnog parkiranja na šetalištu prema Crnom jezeru i trotoarima u samom centru grada.

Što se tiče saobraćajnog kolapsa koji je prisutan svake sezone, rješavanje istog vidimo u izgradnji kružnog toka i  u adaptaciji ulica u užem dijelu grada. Ono što je nesumnjivo uspjeh ovo lokalne vlasti, za ovog mandata, je korupcija i nepotizam, ali i propast Žabljaka kao turističke destinacije. Nije durmitorski posmatrati sva vaša nepočinstva i ne reagovati. Vaša politika ,,prosperiteta i boljitka" se svodi na to da dočekate partijske kolege iz Vlade i da sa lažnim osmijesima konstatujete kako je sve u redu. Problemi sa kojima se susreću Žabljačani su vam u drugom planu. Ili možda nisu u planu?

Zbog toga, promjena vlasti na Žabljaku više nije političko pitanje, nego pitanje opstanka Žabljaka", zaključile su Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.