Pavićević: Čeka nas hladan talas
Ilustracija

Snijeg nas još ne napušta

Pavićević: Čeka nas hladan talas

Danas je osvanuo lijep dan, makar što se tiče vremenskih uslova, u većini Crne Gore. I sjutra nas očekuje slična vremenska prognoza.

Topao i suv dan, a već prekosjutra vrijeme se mijenja i to tako što nas stiže još jedan hladni talas.

„Prekosjutra uveče očekuje se pad temperature, prvo na sjeveru pa onda i u južnim krajevima. Očekuju nas i padavine. U nedjelju kiša na jugu a na sjeveru snijeg. Padavine se mogu zadržati i u ponedjeljak a sve će to pratiti osjetan pad temperature.“ kaže za Kodex meteorolog Dušan Pavićević.

283407034227439815170681856865463o

Foto: Kodex, ilustracija

Pavićević ističe da se u ponedjeljak može očekivati prestanak padavina ali i to da će se niske temperature zadržati. Dakle, sve do petka, prema dostupnom prognostičkom materijalu, biće hladno.

„Od petka temperatura ide naviše i to poprilično.“ konstatuje Pavićević za Kodex.

A mi možemo konstatovati da se zima još ne da. Još jedan hladan talas nas očekuje, čisto da se ne opuštamo razmišljajući, kao što uvijek radimo kako se bliži mart, da bi zima mogla biti gotova. Sačekaćemo makar do sledećeg petka.

     

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.