Krava napala djevojku zbog pjesme: Boljelo je ali je svakako bilo smiješno (FOTO)
Foto: Ilustracija

Indija

Krava napala djevojku zbog pjesme: Boljelo je ali je svakako bilo smiješno (FOTO)

Dvadesetpetogodišnja studentkinja Melisa Mevil iz Engleske naljutila je na svom putovanju po Indiji jednu kravu pjesmom "My Humps" grupe Black Eyed Peas.

Melisa se vraćala u svoj hotel u Džaslameru u Radžahstanu, kada je primijetila prilično veliku kravu na ulici.

Zadivljena veličinom životinje, počela je šaljivim tonom da pjeva pjesmu "My Humps".

Kravi se, međutim, to nije nimalo svidjelo. Štaviše, bila je toliko uznemirena, da se ustremila rogovima na Melisu, i napala je.

Foto: pbs.twimg.com

Studentkinja je zadobila povrede lica, ramena i koljena, prenosi B92.

"Udarac je bio toliko snažan, da sam odletjela nekoliko metara u vazduh, prije nego što sam sletjela na zemlju i povrijedila koljena. Lice i ramena bili su mi rasječeni", rekla je.

"Pretpostavljam da je bila vrlo neraspoložena, na meni je bilo toliko krvi... Ipak, bilo je to vrlo zabavno iskustvo. U bolovima sam, i nervira me to, ali je svakako bilo smiješno", dodala je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.