Škola manekenstva ZU Models organizuje kasting za nova lica

TC BAZAR

Škola manekenstva ZU Models organizuje kasting za nova lica

Dječija igraonica Zujalica i škola manekenstva ZU Models, vas pozivaju na kasting za nova lica X generacije koji će se održati 27. februara u 19h, u TC Bazar, II sprat. Školu manekenstva Zu Model vodi poznata crnogorska manekenka Manja Gazivoda Dervanović, glavni koreograf na Montenegro Fashion Week-u.

Škola manekenstva pružiće svim polaznicima priliku da savladaju osnove manekenstva i foto modelinga, kroz druženje i aktivnosti koje su prilagođene uzrastu djece.

U okviru časova manekenstva djeca će učiti pravilan hod i stav na pisti, brojne koreografske elemente, poziranje i pripremu za fotografisanje.

ZuModels

Škola će funkcionisati po principu rada u manjim grupama kako bi se budućim malim manekenkama i manekenima efikasno i efektno prenijelo znanje i bolje ispratio njihov individualni napredak.

Za sve djevojčice i dječake uzrasta od 4 do 14 godina koji žele da se oprobaju u ovoj sferi ovo je pravo vrijeme.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.