Evo kako da znate da li ste mu zapali za oko
Ilustracija

Evo kako da znate da li ste mu zapali za oko

Imate utisak da šalje dvosmislene poruke, jednog trenutka vam se čini kao da želi da kaže da mu se dopadate, a onda nestane i ne javlja se nekoliko dana.

I onda muškarci kažu da su žene komplikovane!

Možda su u pravu, ali kako da saznate da li mu se dopadate. Postoji nekoliko načina da se utvrdi da li ste mu zapravo zapali za oko... ili samo pokušava da bude fin.

Evo 5 najvažnijih signala...

Česti kontakti

Pokušava da stupi u kontakt sa vama što je moguće češće. Nije slučajnost. Ako pokušava da kontaktira sa vama često, to je dobar znak da ste ostavili sjajan utisak i da mu se dopadate.

Piše vam SMS poruke

Činjenica je da žrtvuje svoje vrijeme da bi mogao da vam pošalje nekoliko rečenica i ovo bi trebalo da vam da razlog za razmišljanje. Tri tekstualne poruke dnevno je stvarno dobar rezultat! 

Tokom razgovora vas gleda pravo u oči

Da li ste pronašli momka koji nije povezan sa ekranom svog telefona? To je vrsta u izumiranju i ako vas sve vrijeme gleda u oči ne dozvolite da ova sreća ode od vas!

Smije se, ali iskreno

Lako je zaključiti da li je osmjeh spontana reakcija ili samo način da bude ljubazan prema vama. Ako pokazuje zube dok se smije, a njegove oči sijaju nekim posebnim sjajem ovo je odličan znak da ste mu i te kako zapali za oko.

Slučajni dodiri

(Ne) slučajno i iznenada vas dodiruje rukom. Ne vjerujemo u čuda, ali mi znamo jednu stvar: to definitivno nije bilo slučajno. Očigledno želi da stupi u kontakt sa vama i budite sigurne u to. Sad samo ostaje da upitate sebe -  da li je on to što želite?

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.