Bečić: Ako ne može jedan ili drugi kandidat, može treći kojeg će svi podržati!
Aleksa Bečić

Bečić: Ako ne može jedan ili drugi kandidat, može treći kojeg će svi podržati!

Lider Demokrata Aleksa Bečić poručio je da je odustao od toga da bude predsjednički kandidat ne da bi se opozicija razjedinila nego ujedinila oko jednog nestranačkog kandidata.

"Ako smo mi odustali i obećali bezuslovnu podršku nestranačkom kandidati i bez riječi otišli na ultimativni poziv na zajednički sastanak, onda niko u opoziciji nema pravo da bude isključiv i sebičan. Ko god istakne jednostrano kandidaturu bez dogovora sa kompletnom opozicijom, taj direktno pomaže DPS-u, tada ćemo imati više kandidata koji će raditi za DPS", poručio je Bečić.

On je naglasio da prebrojavanje nije put do konsenzusa. 

"Evo ja nijesam kandidat, u čemu je problem. Očigledno je da nijedan od kandidata nema podršku svih, onda smo u obavezi da to konstatujemo i blokiramo ovaj proces. Dakle, ako ne može jedan ili drugi može treći, onaj kojeg će svi podržati, onaj koji će pobijediti. Izuzetno je važno da opozicija ima jednog kanddodata, rješenje se može naću, samo ako oni koji govore o jedinstvu žele da do njega i dođe", kaže Bečić. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.