BP: Obilaznica osvijetljena, most u Rakonjama u mraku
Most u Rakonjama

Svjetlo svjetlo ne stiže

BP: Obilaznica osvijetljena, most u Rakonjama u mraku

Radovi na izgradnji javne rasvjete na obilaznici u Bijelom Polju u dužini od pet kilometara privode se kraju.

Ugovorena vrijednost ove investicije je 233 hiljade eura. Radovi su počeli krajem novembra te će, ako vremenske prilike bude išle na ruku, rasvjeta na obilaznici oko Bijelog Polja zvanično biti puštena u rad brzih dana.

“Izvođač radova DOO Elektro tim iz Budve je postavljanjem stubova i led sijalica radove priveo finalnoj  fazi. U toku je postupak kod Elektroprivede CG za priključenja na elektromrežu. Nakon asfaltiranja kanala koje zavisi od vremenskih prilika biće izvršen tehnički prijem”, kazao je Milanko Minić direktor Direkcije za izgradnju i investicije za portal Kodex.

novarasvjeta

Nova rasvjeta

Minić je pohvalio ažurnost izvođača, dodajući da su posao odradili i prije roka.

Investitor ovih radova je Direkcija javnih radova Crne Gore i Opština Bijelo Polje.

I dok obilaznica korak po korak dobija osvjetljenje, dio nje, most na obilaznici u Rakonjama više od mjesec dana je u mraku. 

Kako nam je kratko kazao Dejan Luković sekretar Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj razlog je prekid podzemnog kabla.

Ko je prekinuo kablo nismo saznali, ali prema riječima Lukovića popravci rasvjete na mostu će se pristupiti uskoro.

Tada će, očekujemo, obilaznica kao najveća i najznačajnija javna investicija  u Bijelom Polju koja je koštala više desetina miliona eura uspjeti da zasija u punom sjaju. I opravda uložene milione.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.