Milosavljević: I ostalim Marjanovićima prijeti 40 godina robije (VIDEO)
Foto: Pink.rs

Ako su skrivali zločin

Milosavljević: I ostalim Marjanovićima prijeti 40 godina robije (VIDEO)

Nakon podizanja optužnice protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, mogu se očekivati i nova hapšenja ukoliko za to bude valjanih materjalnih dokaza.

Novinar Televizije Pink Mladen Mijatović je gostujući u emisji „Novo jutro“ rekao da vjeruje da u postupku protiv Zorana biti iznenađenja i da je siguran da obije strane imaju neke svoje adute sa kojima će izaći pred sud. 

"Za očekivati je, ako bude adekvatnih materjalnih dokaza, da Više javno tužilaštvo koje vidi proces naloži policiji da urade svoj dio posla, i obave eventualno privođenje još neke osobe koja je na neki način upletena u zločin", rekao je Mijatović. 

Prema njegovim riječima, pred zakonom mogu i treba da odgovaraju i osobe koje su prikrivale zločin, ne samo oni koji su eventualno pružali logističku podršku, već i one koje su znale za zločin, a nisu ga prijavili.

Mijatović je najavio da njegova knjiga o ubistvu Jelene Marjanović izlazi 15. marta.

U knjizi će, pored ostalog, biti objavljeno i kako je tačno pronađena ubijena pjevačica.

Advokat Nebojša Milosavljević rekao je da očekuje da se na suđenju pojave spektakularni dokazi kojih do sada nije bilo u medijima. 

"Interesantan je podatak da se pojavio DNK profil nepoznate osobe na donjem vešu ubijene pjevačice. To otvara sumnju da se radi o organizovanom zločinu i da ima još lica koja bi mogla biti uhapšena", naveo je Milosavljević.

Kako je rekao, on je lično, iz prakse ubijeđen, da policija ima DNK profile svih članova porodice Marjanović i pronađeni DNK nema nikakve veze sa njima. Milosavljević veoma cijeni advokate koji brane Marjanovića, a kako kaže, siguran je da su oni ubijeđeni da nije izvršio to krivično djelo i priznao im zločin. 

"Ukoliko bi se otrilo da su članovi porodice umiješani ili skrivali ubistvo, oni bi odgovarali kao saučesnici za šta je zaprijećena kazna do 40 godina", rekao je Milosavljević.

Izvor: Informer

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.