Nakon što je preživjela skok sa 14. sprata na smrt se  izbola nožem
Foto: Radio Sarajevo

Ostavio je momak

Nakon što je preživjela skok sa 14. sprata na smrt se izbola nožem

Jedna djevojka iz Rusije preživjela je skok sa 14 sprata, samo da bi potom došla kući i nožem se izbola na smrt.

Diana Bestuževa sanjala je o tome da postane glumica nakon što diplomira na prestižnoj školi drame u ruskoj prijestolnici Moskvi.

Međutim, djevojka koja ima svega 17 godina postala je depresivna nakon što je ostavio momak. Prije nego što je skočila sa 14 sprata, ostavila je oproštajno pismo majci. Šokirani svjedok je kasnije izjavio:

"Vidio sam nekoga da skače s prozora. Pala je na zemlju, ustala na noge, otresla malo snijega s odjeće i vratila se u haustor zgrade."

Nakon što je preživjela čudesni pad sa 45 metara ušla je u kuhinju i izbola se nožem na smrt. Dok je hitna došla djevojka je preminula. Njeni profesori rekli su kako je bila mnogo zrelija od ostalih učenika, te da je bila jedan od najtalentovanijih polaznika dramske škole.

Izvor: Radio Sarajevo

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.