Crnogorskoj pjevačici hitno potrebna pomoć, klasične terapije ne daju rezultata
Svetlana Raičković

Nemilosrdna borba sa rakom

Crnogorskoj pjevačici hitno potrebna pomoć, klasične terapije ne daju rezultata

Pjevačica koja se već godinama bori sa teškom bolešću izašla je u javnost i podijelila detalje iz svoje nemilosrde bitke sa rakom. Crnogorska pjevačica Svetlana Raičković je zamolila za pomoć.

Ona se oglasila na društvenoj mreži "Fejsbuk" i otkrila kroz šta je sve prošla, kao i da su izdaci liječenja veliki, prenosi Blic.

"Dragi prijatelji, većina vas zna da već tri godine vodim tešku borbu, i da sam pobijedila u ovih četiri, pet bitaka, odnosno operacija, terapija hemo,bio,hormono, zračenja i ostalih tretmana. Pretpostavljate, da je sve koštalo i da košta novaca. Do sada su mi pomogli pored familije i kolege iz Pam-a, udruženja autora muzike. Neki od vas koji su saznali za recidive, primarne bolesti, su odmah u privatnoj režiji odreagovali. Nedavno , posljednja dva mjeseca sam opet imala izdatke od nekoliko hiljada eura, a koliko će mi trebati na kraju ovih ciklusa hemio i imuno terapija, saznaću u Istanbulu, sredinom marta. Do mene dolaze informacije da su se mnogi samoorganizovali, da mi pomognu da lakše prebrodim sadašnje i izdatke potrebne za skorašnju kontrolu u Turskoj. Izvjesno je , da će me sljedeći koraci koštati nekoliko hiljada, ali što se tiče operacija, radioterpija najefikasnijih i najmodernijih, jer sam već klasične prošla, koje nijesu dale učinka, ponavljam da trenutno ne znam tačan iznos, i da ću uz beskrajnu zahvalnost svima vama, svaki višak preusmjeriti na pomoć u liječenju nekog od vaših i mojih prijatelja ili nažalost djece!" napisala je Svetlana na mrežama, a nakon toga dodala.

"Ovim putem bih željela da vam skrenem pažnju, da vas imam puno, i da ne želim i nema potrebe, da se odričete ne znam kolikih sredstava, jer vjerujem, da će sve na jednom mjestu biti sasvim dovoljno. Neka Bog bude uz sve vas i vaše najbliže!", napisala je ona i zatražila pomoć.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.