Pruška bez vode sjutra, pojedinim naseljima smanjen pritisak
Ilustracija

Bijelo Polje

Pruška bez vode sjutra, pojedinim naseljima smanjen pritisak

Bjelopoljsko naselje Pruška sjutra će u periodu od 10 do 13 časova biti bez vode.

"Obustavljanje vodosnadbijevanja se vrši zbog sanacije manjih kvarova na vodovodnoj mreži. Za naselja koja gravitiraju na većinskim visinskim kotama biće smanjen pritisak vode u periodu od 10 do 13 časova, a to su naselja: Strojtanica, jedan dio Rasova-Resnik, Gubavač i dio naselja Sutivan, kao i Industrijska zona, Nedakusi i Potkrajci", saopšteno je iz Vodovoda Bistrica.

Sve potrošače su zamolili za razumijevanje i strpljenje do uspostavljanja urednog vodosnabdijevanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.