Aida Redžović predstavlja Crnu Goru u Egiptu
Aida Redžović

Aida Redžović predstavlja Crnu Goru u Egiptu

Aida Redžović (18) iz Bara, predstavljaće Crnu Goru na izboru za Miss Eco International, koji će se u Egiptu održati od 10. do 28. aprila, a krunu joj je u hotelu CenterVille u Podgorici predala prošlogodišnja takmičarka i nacionalna direktorka izbora, Kristina Mitrović.

"Nisam očekivala pobjedu, jer je svaka djevojka bila lijepa na neki svoj način, ali nisam gubila nadu i davala sam sve od sebe da pobijedim, kao što ću dati maksimum da našu zemlju predstavim u što boljem svijetlu”, kazala je po proglašenju za Vijesti Redžović.

Nju u naredna dva mjeseca očekuju pripreme za takmičenje, a kako kaže svjesna je svih obaveza koje slijede.

"Svjesna sam svega što me očekuje i potrudiću se da u Egipat odem psihički i fizički spremna za takmičenje”, obećava ona.

S obzirom na to da je glavna tema takmičenja ekologija, Redžović je odgovorila i na pitanje šta je za nju najveći ekološki problem u Crnoj Gori na koji bi voljela da utiče ukoliko bude u mogućnosti:

"Definitivno reciklaža. Trebalo bi da je pravilno odlaganja i obrada otpada efikansije”, poručila je ona.

Mitrović je prije proglašenja iskoristila priliku da istakne da su članove žirija činili dizajner Lazar Ilić, Milica Bukilić iz plesne škole "Steps", Nataša Milosavljević, bivša mis Crne Gore i vlasnica agencije AR Scouting Menagment, Ana Bušihina model i dizajnerka nakita iz Rusije i organizatorka takmičenja u Egiptu dr Amal Rezk, čiji je glas i presudio pri odabiru pobjednice.

Prošlogodišnja predstavnica Crne Gore na pomenutom takmičenju, bila je zadovoljna izborom žirija.

Pored Redžović, u prvih pet su se plasirale i Natalija Trapara (20), Nikolina Božović (17), koja je dobila titulu Miss Interneta zahvaljujući glasovima čitaoca portala Vijesti, Valentina Ivezić (20), koja je proglašena za prvu i Kristina Radović (22) koja je odabrana za drugu pratilju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.