Odgođena sjednica Skupštine Kosova o demarkaciji sa CG
Ilustracija

Trebala da počne u 18h

Odgođena sjednica Skupštine Kosova o demarkaciji sa CG

Redovna sjednica Skupštine Kosova na kojoj je trebalo da se raspravlja o Prijedlogu zakona o ratifikaciji sporazuma sa Crnom Gorom o demarkaciji granične linije odgođena je.

Sjednica Skupštine Kosova trebalo je da bude održana od 18 sati, javila je Radio televizija Kosovo.

Iako je za danas bila zakazana vanredna sjednica Skupštine za raspravu o demarkaciji odgođena je za drugi dan, najavio je premijer Ramuš Haradinaj, prenosi RTK. 

Vlada Kosova je juče na početku svečane sjednice povodom desete godišnjice proglašenja nezavisnosti Kosova usvojila zajedničku izjavu - aneks sporazuma o demarkaciji granice između Kosova i Crne Gore koji su potpisali predsjednici Kosova i Crne Gore, Hašim Tači i Filip Vujanović.

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj rekao je da zajednička izjava otvara put da rješenje o demarkaciji granice usvoji Skupština Kosova, jer omogućava da se isprave sve moguće greške i nepreciznosti u sporazumu Kosova i Crne Gore od 26. avgusta 2015. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.