Devetogodišnji dječak se popeo na sto i objesio o kanap koji je zavezao za gredu šupe

Tragedije u Obrenovcu

Devetogodišnji dječak se popeo na sto i objesio o kanap koji je zavezao za gredu šupe

U. D. (9), dječak koji se sinoć objesio u šupi domaćinstva svog dede u naselju Skela u Obrenovcu, na ovaj čin se, navodno, odlučio dok je bio sam kod kuće.

Prema pisanju beogradskih medija, prije nego što je ovo učinio, babi i dedi koji se staraju o njemu, rekao je da ide kod druga.

Njegovi baba i deda, koji su mu staretlji otkako mu je otac umro a majka se preudala, u trenutku nesreće koja se dogodila u subotu u 18.30 sati, prema prvim nezvaničnim informacijama, bili su u Obrenovcu.

Kada su došli iz Obrenovca, kako je rekao stariji muškarac iz porodice, a to je bilo nešto prije ponoći, zatekli su ga u šupi kuće kako visi.

"Popeo sa na ovaj sto i objesio o kanap koji je zavezao za gredu", kaže neutješni čovek dok pokazuje mjesto gdje je sebi dječak navodno oduzeo život.

Srbija je u šoku i ne može da vjeruje da je dijete od svega devet godina podiglo ruku na sebe. Istovremeno, postavlja se pitanje i da li je neka dječija igra pošla po zlu, zašto je dijete bilo samo, i na kraju, da li se zaista samo objesilo...

Njegovo tijelo je poslato na obdukciju, a na sva ova pitanja odgovore bi trebalo da pruži istraga koja je u toku.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.