Godišnjica nezavisnosti Kosova

Rita Ora održala veliki koncert u Prištini: Publiku oduševila albanskim plesom(VIDEO) (FOTO)

Pred nekoliko desetina hiljada ljubitelja njene muzike, koji su došli iz Albanije, Makedonije, Crne Gore i svih krajeva Kosova, slavna Rita Ora je održala veliki koncert u centru Prištine.

Obučena u crno-crvenu kombinaciju, Rita Ora je otpevala nekoliko svojih hitova, među kojima i one s melodijom "šote", nacionalne igre Albanaca, javlja Anadolija.
 

2018021722876877330865147Web

Na albanskom jeziku je čestitala 10. godišnjicu nezavisnosti Kosova poželivši građanima napredak i prosperitet. 

2018021722876877330865148Web

Koncert je završen vatrometom.

Ona je juče privatnim avionom stigla na Međunarodni aerodrom "Adem Jašari", a na putu do Prištine su je pozdravile na hiljade fanova.

Tokom dana se sastala s premijerom Kosova Ramušem Haradinajem i drugim kosovskim zvaničnicima. Vrijeme je odvojila i za susret s britanskim ambasadorom u Prištini Ruairijom O'Konelom.

Rita Ora je večeras nastupala bez finansijske naknade, a rekla je kako je koncert bio poklon Kosovu povodom deset godišnjice nezavisnosti.

Popularna pjevačica i glumica rođena je u Prištini, ali je kao dijete s roditeljima odselila u London, gdje je odrasla. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.