Zaljubljeni deda zbog osvete zapalio kuću bivšoj djevojci
Foto: Social Chumbak

Italija

Zaljubljeni deda zbog osvete zapalio kuću bivšoj djevojci

Jedan zaljubljeni osamdesetčetvorogodišnji Italijan nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je napustila djevojka, pa je od ljubomore i iz osvete pokušao da joj zapali stan.

Protiv neimenovanog Italijana podignuta je optužnica zbog pokušaja podmetanja požara u mjestu Čečina, južno od Rima, prenosi B92.

Taj udovac je nekoliko godina bio u vezi sa ženom koja je odlučila da je prekine, ali on to nikako nije želio da prihvati, pa ju je neprestano uhodio i pratio. 

Žena je zbog toga morala da potraži sklonište kod svoje djece. 

Kada je vidio da je na taj način neće pridobiti, odlučio je da se osveti. 

Prosuo je kanister zapaljive tečnosti i zapalio vatru na ulazu u stan svoje ljubavi, koja te noći nije spavala kod kuće, navode italijanski mediji. 

Policija je podnijela krivičnu prijavu i, za svaki slučaj, zaplijenila je bivšem ljubavniku dvije puške i municiju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.