Balota: Liberalna partija će biti okosnica nove vlasti u Rožajama
Munever Balota

Jednoglasno izabran predsjednik

Balota: Liberalna partija će biti okosnica nove vlasti u Rožajama

Liberalna partija Rožaja izabrala je novi Opštinski odbor i predsjednika.

Na čelu LP Rožaje biće Munever Balota, dosadašnji predsjednik, koji je jednoglasno izabran od strane delegata Konvencije, a izbornoj konvenciji je prisustvovalo 60 delegata dok je u Odbor LP Rožaja izabrano 30 novih članova, navodi se u saopštenju Liberalne partije.

Balota je kazao da će LP u Rožajama i u narednom periodu nastaviti da pomaže građanima u rješavanju ekonomskih i socijalnih problema koji muče sve ljude u Rožajama.

On je rekao da Liberalna partija mora biti okosnica nove vlasti u Rožajama i snažno prisutna u Skupštini Opštine i da je to jedini način da se mijenjanju stvari u atmosferi okoštale vlasti koja godinama stvara probleme građanima a ne rješava ih.

Generalni sekretar Esad Šainović pozdravio je skup u ime rukovodstva LP i otvorio diskusiju sa građanima o problemima Rožaja. Oni su ocijenili da su nezapošljenost, odlazak mladih i partijsko zapošljavanje najveći izazov koji se moraju riješiti u narednom periodu.

"Svi političari koji odu iz Rožaja i sa sjevera, odmah zaborave na svoj grad i njegov napredak, jedini poslanik koji se zalaže za sjever u Skupštini jeste poslanik LP Andrija Popović", zaključak je diskusije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.