Kopaonik biznis forum od 4. do 7. marta

Kopaonik biznis forum od 4. do 7. marta

Jedan od najvećih regionalnih biznis događaja, Kopaonik biznis forum, biće održan od 4. do 7. marta u hotelu „Grand“, na Kopaoniku.

Tema jubilarnog 25. foruma je „Šta nakon fiskalne konsolidacije: Kako fiskalnu stabilnost mjerama ekonomske politike pretvoriti u održiv rast i razvoj?“. Za forum je već prijavljeno oko 1.000 učesnika.

KBF2

Svake godine Kopaonik biznis forum okupi veliki broj ekonomista, političara, diplomata i privrednika, koji tokom tri dana razgovaraju o najvećim ekonomskim izazovima u narednom periodu. Jedan od panela biće posvećen pitanjima infrastrukture i povezanosti, a na ovom panelu učestvovaće i Branimir Gvozdenović, potpredsjednik Skupštine Crne Gore.

Na popularnom „srpskom Davou“ najavljeno je i učešće predstavnika najvažnijih globalnih ekonomskih institucija, kao što su: Linda Van Gelder, direktorica Svjetske banke za zapadni Balkan i Piter Sanfy, zamjenik direktora za ekonomiju i politiku zemalja pri Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD).

KBF1

Pored njih, po prvi put na Kopaonik biznis forumu učestvuju Pol Tomsen, direktor kancelarije Međunarodnog monetarnog fonda za Evropu i Šarlot Ruh, direktor EBRD-a za Centralnu i Istočnu Evropu.

Kopaonik biznis forum organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard i pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Republike Srbije. Sve informacije o forumu dostupne su na zvaničnom sajtu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.