Putnica zbog nepristojnosti izbačena sa leta (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Požalila se zbog mjesta

Putnica zbog nepristojnosti izbačena sa leta (VIDEO)

Putnica sa leta Njujork - Sirakuza izbačena je iz aviona nakon što se kabinskom osoblju požalila zbog mjesta.

Naime, ženi je zasmetalo što mora da sjedi pored majke sa djetetom. Devetnaestogodišnja Marisa Randel objavila je na društvenim mrežama video uz komentar: 

"Ova gospođa je željela da bude nepristojna prema meni i mom sinu, međutim, sada je sigurno da danas neće stići kući. zahvaljujem osoblju koje nije dozvolilo da nas maltretira". 

Kako ova mama ističe, putnica je čim se ukrcala u avion počela da viče i da psuje. Zatim ju je zamolila za pristojno ponašanje zbog djeteta, ali ju je ona, kako dodaje, opsovala, prenosi B92.

Stjuardesa je začula buku i došla. Kako nije bilo drugog slobodnog mjesta, ponudila joj je da sačeka sledeći let, što ju je još više uznemirilo. Nakon kraće rasprave, putnica je morala da napusti avion. 

Video-snimak je ubrzo privukao pažnju javnosti koja je pozdravila odluku stjuardese.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.