Promjene na čelu podgoričkog DPSa, partiji trebaju osvježenja

Promjene na čelu podgoričkog DPSa, partiji trebaju osvježenja

Predsjednik Odbora DPS-a Gglavnog grada Vladan Vučelić najavio je definitivan odlazak sa te funkcije, saznaje Pobjeda.

Vučelić je prema informacijama lista na sjednici podgoričkog odbora, održanoj u srijedu 14. februara, kazao da odlazi nakon sedam godina i da će ga zamijeniti "mlađi kadar".

"Nakon sedam godina i tri mandata vrijeme je da odem, odnosno da na moje mjesto dođe mlađi kadar. U redovima DPS-a trebaju osvježenja. Ja sam već sedam godina predsjednik DPS-a Podgorice. Mislim da je to bilo dovoljno i da treba da dođe neko drugi umjesto mene. Isto to važi i za predsjednika DPS-a Tuzi i predsjednika Opštine Tuzi. Treba nam podmlađivanje", citirao je Vučelićeve riječi izvor Pobjede koji je prisustvovao sastanku.

Vučelić je najavio odlazak i na prošloj sjednici podgoričkog odbora DPS-a koja je održana 29. decembra prošle godine, ali ne tako eksplicitno kao ovaj put.

Prekjučerašnjoj sjednici nije prisustvovao predsjednik DPS-a Milo Đukanović koji je koordinator u ime Predsjedništva partije za glavni grad i koji je ranije nekoliko puta insistirao na podmlađivanju stranke u opštinskim odborima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.