Sve više kupaca stanova iz Turske, nije istina da Rusi prodaju svoje i odlaze
Budva

Budva

Sve više kupaca stanova iz Turske, nije istina da Rusi prodaju svoje i odlaze

Cijena i prodaja stanova u Crnoj Gori ustalile su se posljednjih godina na približno istom nivou, saopšteno je agencija za nekretnine.

Predstavnici agencija navode da je u prošloj godini došlo do pojačanog interesovanja turskih građana za kupovinu crnogorskih nekretnina, te da kupaca stanova iz Turske ima sve više.

Menadžer budvanske agencije Gold agent Vladan Stanišić ocijenio je da je prošle godine zabilježeno blago povećanje interesovanja za kupovinu stanova u Budvi.

- Prošla godina je bila malo bolja od 2016, ali se cijene stanova u Budvi nijesu mijenjale i kreću se od 1.500 do 3.000 eura po metru kvadratnom - rekao je Stanišić i potvrdio veliko interesovanje iz Turske za stanove u Crnoj Gori od prošle godine.

- U Crnu Goru počeli su da dolaze klijenti iz Turske, koji kupuju stanove vrijednosti od 50.000 do 70.000 eura. Kupuju u cijeloj Crnoj Gori, ali najviše u Budvi - kazao je Stanišić, dodajući da je iznenađen interesovanjem iz Turske.

Dodao je da nema novih kupaca iz Rusije, ali je naglasio da nije istina da Rusi prodaju stanove i odlaze iz Crne Gore.

Nije mogao da predvidi kako će se situacija na tržištu nekretnina odvijati u narednom periodu, dodajući „kod nas je tržište da nema tržišta“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.