Posao iz snova na Bahamima, da li vas zanima?
Ilustracija

Rizort Baha Mar

Posao iz snova na Bahamima, da li vas zanima?

Nedavno otvoreni rizort Baha Mar na Bahamima traži glavnog finansijskog službenika. Ipak, ne morate da budete ekspert da biste se prijavili.

Njihov novi član tima biće zadužen za nadzor flamingosa koji će im se pridružiti ovog proljeća, prenosi B92.

Iako je pozicija otvorena za kandidate iz bilo kog dijela svijeta, ova pozicija nije samo za ljubitelje flamingosa. 

U obzir će biti uzete prijave kandidata koji imaju diplomu iz zoologije ili sličnih sfera, minimum pet godina iskustva u radu sa egzotičnim pticama, posebno flamingosima, minimum jednu godinu iskustva na poziciji menadžera ili supervizora i druge slične karakteristike. 

Osim što će biti odgovoran za flamingose, posao budućeg radnika jeste i da učestvuje u kreiranju sjajnih impresija kod gostiju, piše Travel + Leisure. 

Za flamingose je već spreman odgovarajući smještaj. Ovaj rizort prihvataće prijave do kraja ferbruara, kada se pozicija za ovaj posao zatvara. 

Turisti koji bi rado da se druže sa flamingosima moći će to od proljeća, kada Baha Mar dobija ovu atrakciju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.