Emina potvrdila: Mustafa i ja smo donijeli odluku da se raziđemo, ljubav se ugasila(FOTO)
Emina i Mustafa, Foto: Hello! magazin

Nakon 10 godina braka

Emina potvrdila: Mustafa i ja smo donijeli odluku da se raziđemo, ljubav se ugasila(FOTO)

Pjevačica Emina Jahović potvrdila je da se razvodi od turskog pjevača Mustafe Sandala nakon deset godina braka i 14 godina veze.

Samo dva dana nakon što je rekla da se "slatko smije" pričama o razvodu, i pred kamerama Pinka izjavila da su priče o razvodu "notorne laži", na Instagramu je objavila da se "ljubav ugasila",prenosi Mondo.

Emina je objavu o razvodu ponovila tri puta, najprije na engleskom, zatim na turskom i konačno na srpskom jeziku.

"Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osjećam želju i potrebu da sa vama uvijek budem iskrena - i kada dijelim lijepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lijepi djelovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo.

Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja smo donijeli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila.

Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvijek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.

Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam željela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja," napisala je Emina.

Par je 2008. godine dobio prvog sina Jamana, a Javuza četiri godine kasnije. Nije poznato gdje će pjevačica nastaviti da živi nakon kraha braka sa turskim superstarom, niti kako će biti podijeljeno starateljstvo i imovina.

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.