Srpski narod da ima svog kandidata na predsjedničkim izborima

Potpisan Sporazum

Srpski narod da ima svog kandidata na predsjedničkim izborima

Članice Srpske koalicije potpisale su danas, na Sretenje Gospodnje, u Podgorici sporazum o zajedničkom kandidatu za predsjednika Crne Gore na izborima 15. aprila.

-Predsjednički kandidat Srpske koalicije obavezan je da na dostojanstven, odgovoran i ubjedljiv način zastupa stavove nacionalno diskriminisanih Srba i svih socijalnih grupa koje su obuhvaćene u programima članica koalicije.Potpisnici su istakli odlučnost da na predstojećim predsjedničkim izborima srpski narod ima svoga kandidata. Pred nama je šansa da legitimišemo načelo: ''Sva prava svima, jednaka prava za sve''- stoji u tekstu Sporazuma.

U Izbornom štabu predsjedničkog kandidata Srpske koalicije , kako se dodaje, biće zastupljeni predstavnici svih konstituenata saveza.

Srpsku koaliciju čine političke partije Srpska lista, Srpska stranka, Srpski sabor Zavjetnici, Stranka penzionera, invalida i socijalne pravde Crne Gore i još nekoliko nevladinih organizacija, sindikata i udruženja građana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.