Real savladao PSŽ 3:1
Foto: AA

Real savladao PSŽ 3:1

Fudbaleri Real Madrida slavili su preokretom na svom terenu protiv Pari Sen Žermena 3:1 (1:1), dok je Liverpul u Portu (5:0) već poslije prvog meča osmine finala Lige šampiona riješio pitanje četvrtfinaliste.

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su na svom stadionu Pari Sen Žermen poslije preokreta sa 3:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Utakmica na stadionu Santjago Bernabeu donijela je mnogo uzbuđena i dosta velikih šansi na obje strane.

Real je prvi imao dobru priliku da dođe do prednosti nakon što je Kristijano Ronaldo izašao sam ispred Alfonsa Areole, ali je snažnim udarcem samo pogodio golmana PSŽ-a u glavu.

Samo nekoliko minuta kasnije, odnosno u 33. minutu PSŽ je stigao do prednosti. Poslije odlične akcije po desnoj strani i odigravanja Nejmara petom do lopte je stigao Adrijen Rabio koji je imao lak zadatak da savlada Kejlora Navasa.

2018021422871195330770128Web

Real je poslije primljenog gola pritisao rivala, a do izjednačenja je došao u sudijskoj nadoknadi vremena i to iz jedanaesterca. Ronaldo je bio siguran izvođač penala za 1:1.

U drugom dijelu igralo se otvoreno, a Real je prvo u 83. minutu stigao do vođstva novim golom Ronalda koji je uz dosta sreće savladao Areolu, da bi samo tri minuta kasnije pobjedu overio Marselo na asistenciju Marka Asensia.

Revanš utakmica osmine finala između PSŽ-a i Real Madrida igraće se 6. marta u Parizu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.