Milošević: Selektivno ponavljanje izbora u Ulcinju farsa u režiji DPS-a
Rade Milošević

Milošević: Selektivno ponavljanje izbora u Ulcinju farsa u režiji DPS-a

Selektivno ponavljanje izbora u Ulcinju na samo dva birčka mjesta je farsa u režiji Demokratske partije socijalista i njenih sateltita, tvrdi politički direktor Građanskog pokreta URA Rade Milošević.

“Građanski pokret URA je jedina stranka koja je u toku dana otkrivala štabove u Ulcinju i ukazivala na nedozvljene radnje i neregularnosti i nije potpisivala zapisnike. Stoga smatramo da je bilo elemenata za ponavljanje izbora na više od dva biračka mjesta”, ističe Milošević.

On kaže da je uzdržano glasanje njihovih predstavnika na sjednici Opštinske izborne komisije motivisano onim što DPS namjerava da uradi na ponovljenim izborima na dva biračka mjesta.

“Selektivno ponavljanje izbora je nova matrica DPS-a koju pokušavaju primijeniti ne samo u Ulcinju već i u Beranama. Riječ je o razrađenoj metodi koju planiraju unaprijed kao “plan b” i primjenjuju je gdje god im zafali glasova. A onda dobro znanim metodama skoncentrišu svoje kriminalne aktivnosti na pojedina glasačka mjesta na kojima se izbori i ponavljaju”, napominje Milošević.

 On je kolegama u Ulcinju koji na ponovljenim izborima natupaju sa stanovišta opozicionog djelovanja poželio sreću kako bi ostvarili lokalni parlamentarni status ali iskazao i bojazan da će farsa oko selektivnog ponavljanja izbora ići samo u korist DPS satelita.

“Napominjemo i da je na dva biračka mjesta glasanje otpočelo sa sat i po zakašnjenja a da su rezultati sa tih biračkih mjesta stizali već od 20h, što predstavlja flagrantno kršenje izbornog zakona svojstveno onima koji su se vlasti  domogli sa ulice”, zaključuje Milošević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.