Crnogorska Budva: Hitno zakazati sjednicu SO Budva
Foto: Crnogorska Budva

Crnogorska Budva: Hitno zakazati sjednicu SO Budva

Čekajući da se situacija oko pukotine u Mediteranskoj ulici rasvijetli, “ne želeći da izazivaju paniku među građanima Budve i očekujući odgovorniji pristup lokalne vlasti prema problem” , kako se navodi u saopštenju, odbornici Crnogorske oštro protestuju zbog dosadašnjeg ponašanja svih aktera.

"Navikli smo na neprimjerene istupe predsjednika Opštine, koji svaki svoj javni nastup koristi kako bi se u izbornoj godini što bolje dodvorio masi, pritom ne misleći na opšti interes i zanemarujući činjenicu da se do juče hvalio novcem koji je naplaćen od konkretnog investitora.", saopštavaju odbornici Crnogorske.

Oni zahtijevaju da se nađe kompromis i da se problem riješi.

Upozoravaju na stanje u budvanskom vrtiću. Navode "da je to njihov prioritet, ali očigledno ne i drugih jer su shvatili ozbiljnost situacije tek onda kada je ugrožena cijela Mediteranska ulica, okolne zgrade i objekti". 

Pozivaju predsjednika Skupštine Opštine Budva da sazove hitnu sjednicu na kojoj bi se oni, kao predstavnici građana, detaljno informisali o ozbiljnosti situacije na terenu i jer smatraju da imaju odgovornost prema građanima koji su za nijh glasali.

"Tražimo zakazivanje hitne sjednice Skupštine Opštine Budva na kojoj bi nas istinito izvijestili o problemu, a mi kao zakonodavna vlast donijeli zaključke koji bi bili obavezni za dalje postupanje predsjednika Opštine u ovom predmetu jer se ne smijemo prepustiti sujetama i predizbornim afinitetima pojedinaca vrha izvršne vlasti! ",  zaključuju odbornici u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.