Ženka njemačkog ovčara nađena 300 km od kuće (Foto)
ilustracija

Nestala u Njemačkoj, pronađena u Švajcarskoj

Ženka njemačkog ovčara nađena 300 km od kuće (Foto)

Ženka njemačkog ovčara koja je prije šest mjeseci nestala iz svog doma u Njemačkoj, nađena je 300 kilometara dalje u Švajcarskoj.

Bolničari iz sanitetskog vozila su prošle nedelje nedaleko od Ciriha našli ženku vučjaka u lošem stanju, saopštili su švajcarski zvaničnici, prenosi Beta.

Pas je bio ozbiljno povrijeđen i s promrzlinama, te je sanitet odvezao psa do bolnice za životinje, gdje su mu sanirani višestruki prelomi i unutrašnje krvarenje.

Tan201821312374468718

Foto:Tanjug/AP

Očitavanjem čipa je utvrđeno da je to osmogodišnja "Rapunzel" (Zlatokosa) koja je sredinom avgusta 2017. nestala iz svog doma u blizini Frankfurta.

Zvaničnici iz Ciriha su saopštili da "postoji velika šansa da hrabra Zlatokosa preživi i bude vraćena vlasnicima".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.