PG: Nadzorne kamere zabilježile pokušaj ubistva Lambulića, za dlaku izbjegao smrt
Foto:ScreenshotVijesti

Napadač čekao dva sata

PG: Nadzorne kamere zabilježile pokušaj ubistva Lambulića, za dlaku izbjegao smrt

Vjekoslav Lambulić za dlaku je izbjegao smrt preksinoć kada je ka njemu, za sada nepoznati napadač, ispalio tri hica iz pištolja.

Napadač je, vidi se na snimku koji je objavio portal Vijesti, čekao Lambulića u žbunu i, kada se on parkirao golfom, pritrčao mu i zapucao.

Na snimku sa nadzornih kamera, koje su zabilježile pokušaj ubistva Lambulića, vidi se kako on u 00:39 sati dolazi automobilom na parking kod Rimskog trga u Podgorici. Maskirani muškarac pretrčava preko parkinga i u trenutku dok Lambulić izlazi iz "golfa" prilazi automobilu.

U tom trenutku Lambulić se okreće i počinje da bježi iza vozila, a napadač ispaljuje tri hica u šoferšajbnu i bježi nazad preko parkinga. 

Izvor koji je dostavio snimak "Vijestima" tvrdi da su nadzorne kamere sa jednog objekta snimile da je napadač dva sata čekao Lambulića.

Lambulić je, međutim, bio brži i čim je primijetio maskiranog muškarca sa oružjem, pobjegao je.

 Lambulić je policiji kazao da ne zna ko je pucao u njegovo parkirano vozilo, pišu Vijesti. On je, navodno, začuđen i tvrdi da ništa ne zna o pucnjavi.

Policija, međutim, provjerava šta bi mogla biti pozadina ovog napada. Iz policije kažu da je oštećenje na vozilu njima prijavio prolaznik.

Lambulić je u septembru 2015. godine pravosnažno oslobođen optužbe da je učestvovao u švercu 25 kilograma kokaina od Beograda do Osla, podsjećaju Vijesti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.