Hapšenje u Bijelom Polju, oduzeto oružje (FOTO)
Foto:Uprava policije

Hapšenje u Bijelom Polju, oduzeto oružje (FOTO)

Službenici CB Bijelo Polje su u subotu pretresom jednog stana pronašli i oduzeli četiri komada oružja od čega su dva vatrena, kao i municiju. Tom prilikom pronađeno je lice koje se potraživalo radi izdržavanja kazne zatvora koje je uhapšeno.

Službenici bjelopoljske policije su postupajući shodno operativnim saznanjima, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Bijelom Polju, izvršili pretres stana i drugih prostorija u jednom bjelopoljskom naselju koje su vlasništvo P.Š. (58), a koje između ostalog koristi i član porodice N.Š. (26), saopštila je Uprava policije.

Policija je pretresom pronašla oduzela:

- pušku M-48 kalibra 7,9 mm sa dva metka kalibra 7,9mm, bez dokumentacije,

- pištolj marke „Browing“ kalibra 9 mm, sa okvirom i 5 komada metaka kalibra 9 mm, bez dokumentacije,

- osam komada metaka kalibra 7,62 mm i

- dvije vazdušne puške od čega je jedna bez serijskog broja.

bijelopoljeoruje

Foto:Uprava policije

Iz policije dodaju da je oružje upućeno u Forenzički centar radi vještačenja, nakon čega će se nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju izjasniti o kvalifikaciji djela.

N.Š. je uhapšen s obzirom da je bila izdata naredba Suda za prekršaja u Bijelom Polju za dovođenje radi izdržavanja kazne zatvora.

Prema informacijama iz policije, on je pokušao da pobjegne iz kuće tako što je iskočio kroz prozor, ali su ga policijski službenici sustigli i nakon lišenja slobode sproveli u ZIKS.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.