Uz pomoć lažne kamere obuzdala divlje vozače (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Dosjetila se

Uz pomoć lažne kamere obuzdala divlje vozače (VIDEO)

Lažna kamera pojavila se nakon što su se mještani žalili da ne mogu da prelaze ulicu zbog vozača koji izuzetno brzo voze.

Lažna kamera za mjerenje brzine uvela je red u jednoj ulici u britanskom Barkšeru. Vozači su tamo počeli sporije da voze zahvaljujući ženi koja je kameru napravila od žutih dasaka i limene kutije, pa ju je postavila na privatno zemljište, čime nije prekršila zakon.

Lažna kamera pojavila se nakon što su se mještani žalili da ne mogu da prelaze ulicu zbog vozača koji izuzetno brzo voze, ali vlasti na njihove apele nisu reagovali.

Mještani ne znaju identitet žene, ali pretpostavljaju da je riječ o majci koja je strahovala za bezbjednost svoje djece.

Telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.