Amsterdamski hotel odlučio da na bizaran način obuči zaposlene
Ilustracija

Amsterdamski hotel odlučio da na bizaran način obuči zaposlene

Jedan amsterdamski hotel odlučio je da podrži sveopštu pomamu za selfijima odlukom da svoje osoblje obuči kako da napravi najbolje Instagram fotografije.

Ideju je uveo luksuzni hotel Kimpton De Vit, a u njemu samom postoji nekoliko popularnih mjesta za fotografisanje. 

Vlasnici su za realizaciju svoje ideje angažovali Debru Baro, slavnu blogerku koja je održala radionice na temu kako napraviti savršenu Instagram fotografiju. 

"Moj cilj je da uhvatim trenutak koji svaku osobu čini posebnom i jedinstvenom. Svaka osoba ima svoju priču, a meni je bilo izuzetno drago da sarađujem s ekipom iz hotela Kimpton De Vit hotela“, izjavila je blogerka.

PUNKUFER.HR

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.