Marković nije tražio smjenu Hrapovića
Kenan Hrapović

"Niti je ministar nudio ostavku u zamjenu za ambasadorsko mjesto"

Marković nije tražio smjenu Hrapovića

Premijer Duško Marković nije tražio smjenu ministra zdravlja Kenana Hrapovića.

Na Fejsbuk stranici Sindikata doktora medicine objavljena je informacija da je zbog "loših rezultata" ministra Hrapovića, njegovu smjenu tražio premijer Marković.

"Niko nije tražio ostavku, niti je ministar nudio ostavku u zamjenu za ambasadorsko mjesto", kazao je izvor Pobjede.

Na ovoj Fejsbuk stranici Sindikata doktora medicine navode da je, prema Izvještaju o realizaciji programa rada Vlade za 2017. godinu, Ministarstvo zdravlja imalo najslabiji učinak u Vladi.

Navodi se da Sindikat doktora medicine nezvanično saznaje da je zbog loših rezultata premijer Marković tražio ostavku ministra Hrapovića koji je istu ponudio u zamjenu za ambasadorsko mjesto.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.