Košarkašice poražene od Slovačke u Podgorici

Košarkašice poražene od Slovačke u Podgorici

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Podgorici od Slovačke 73:72, u utakmici trećeg kola A grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019.

To je prvi poraz crnogorskih košakašica, nakon pobjeda protiv Islanda u Rejkjaviku 84:62 i Bosne i Hercegovine (BIH) 76:55 u Podgorici.

Slovačka je do drugog trijumfa došla trojkom Orozove pet sekundi prije kraja.

U drugom meču A grupe selekcija BIH je u Sarajevu pobijedila Island 97:67 i upisala drugi trijumf.

Crna Gora će i četvrtom kolu, u srijedu, biti domaćin Islandu.

Plasman na Eurobasket, koji će 2019. biti odigran u Srbiji i Letoniji, izboriće prvoplasirana i šest najboljih drugoplasiranih selekcija iz osam kvalifikacionih grupa.

Direktno učešće je zagarantovano samo domaćinima Letoniji i Srbiji, a kvalifikacije moraće da igra i šampion Španija.

Mina/antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.