Divanović: Abazović i družina uskoro u penziju
Nikola Divanović

Divanović: Abazović i družina uskoro u penziju

Crnogorska opozicija je nadaleko čuvena u regionu, ali i šire, jer niko tako uspješno kao oni više od dvije decenije ne opstaje na toj politički inferiornoj poziciji, kazao je Nikola Divanović, iz Službe za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Divanović kaže da uprkos svim "destruktivnim naporima i pregnuću koje oni i njihovi partneri iz različitih sfera, pregalački ulažu iz godine u godinu - ništa se ne dešava".

"Svake  godine kontinuirano povećavaju svoj opozicioni staž, za koji cijenimo da bi, nakon svih međusobnih  ucjenjivanja, podmetanja, političkih izdaja i podvala, trebalo računati kao beneficirani. Moramo biti objektivni i priznati da nije bilo lako opstati u društvu sujetnih i prepotentnih, a krajnje neuspješnih  i politički frustriranih. Trebalo je sve to mazohistički podnositi sve ove godine", kazao je Divanović.

Smatra da je Dritan Abazović, jedan iz "te plejade, danas pokušao da sanira štetu nakon nekakvih „pregovora“ koje opozicione partije vode preko medija ne temu ko bi, eventualno, mogao da bude njihov zajednički predsjednički kandidat".

"Pošto nije imao šta da kaže, a da zvuči pametno i razumno, riješio je da ničim izazvan spomene našu partiju. Zna i Dritan da kandidat kojeg bude predložila najjača stranka u državi, Demokratska partija socijalista, biće predsjednik Crne Gore, a njegova družina će ubilježiti novih pet godina u svoju opozicionu radnu knjižicu i steći uslov za (ne)zasluženu političku penziju", zaključuje Divanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.