Abazović: Zajednički kandidat pobjeđuje, “spavači“ pokušavaju da sruše dogovor
Dritan Abazović

Abazović: Zajednički kandidat pobjeđuje, “spavači“ pokušavaju da sruše dogovor

Svi potencijalni kandidati za predsjednika su kredibilni i vjerujem u kompromis i pronalaženje zajedničkog, najboljeg rješenja na radost svih građana Crne Gore. Značaj opozicione pobjede na predsjedničkim izborima prevazilazi sve partikularne partijske interese, a odnosi među opozicionim partijama su daleko bolji nego što se to predstavlja. DPS se boji našeg zajedničkog kandidata, pa su zato, po nalogu UDBA-e, “spavači” bezuspješno pokušali da naprave razdor u opozicionim redovima, ukazao je predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

On je reagovao na današnje navode da “dijelu građanske opozicije ne bi bio prihvatljiv nestranački kandidat kojeg bi predložio Demokratski front (DF)“.

Abazović ukazuje da nije bilo nikakvih uslovljavanja već da su sve opozicione partije imale korektan pristup u dosadašnjem radu i da je “pronalaženje najboljeg opozicionog kandidata i budućeg predsjednika Crne Gore najvažniji cilj“.   

“Kandidati treba da su dovoljno kredibilni i kvalitetni, a takvi bez sumnje jesu, svi koji su u toku ovih pregovora dolazili u opticaj. Ostajem veliki optimista da će vrlo brzo opozicija definisati odluku o zajedničkom kandidatu, koji će bez sumnje biti vrijednosna i politička gromada za sve potencijalne kandidate kriminalne Demokratske partije socijalista (DPS)“, ukazao je Abazović. 

On je podsjetio da će pobjeda na predsjedničkim izborima i ispravljanje nepravde učinjene 2013. godine “označiti konačan pad kriminalne DPS i konačno oslobođenje svih gradova Crne Gore“.  

“Jer naša država, sa DPS-om na čelu, ne može ići naprijed, ka punopravnom članstvu u Evropskoj uniji (EU), niti ka neophodnom povećanju životnog standarda. Opoziciona pobjeda biće garant vraćanja i trajnog očuvanja ljudskih i političkih sloboda, svih građana Crne Gore“, ukazao je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.