Dani ljubavi u Bazaru
Foto:TC Bazar

Dani ljubavi u Bazaru

Tržni centar „Bazar“ je povodom predstojećeg „Dana zaljubljenih“ 10. i 11. februara organizovao sajam pod nazivom „Dani ljubavi“.

Cilj ovog događaja je, pojašnjavaju, da posjetiocima omogući da na jednom mjestu, i na vrijeme, pronađu idealan poklon za drage osobe.

Na sajmu se predstavio veliki broj izlagača koji su svojom bogatom ponudom, posebno prilagođenom ovom prazniku, omogućili svim posjetiocima da odaberu idealan poklon za drage osobe. Daniljubavi4

 

Tako su se na sajmu mogli naći ukrasni predmeti, kozmetički poklon setovi, unikatni nakit, umjetničke slike, predmeti od stakla, slatkiši i još mnogo toga… 

- Potrudili smo se da naš centar odiše ljubavlju i dobrim raspoloženjem, kao i da podsjetimo sve posjetioce da mali znak pažnje može uvijek uljepšati dan osobi do koje nam je stalo - kažu iz  Bazara.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.