Sekulić predsjednik podgoričkog odbora Crnogorske

Sekulić predsjednik podgoričkog odbora Crnogorske

Novi predsjednik Gradskog odbora Crnogorske u Podgorici je Danilo Sekulić, odlučeno je na drugoj vanrednoj konvenciji odbora te stranke u glavnom gradu.

Sekulić je, u izjavi za PR Centar, rekao da će ozbiljnost i pragmatičnost biti odlika rada Crnogorske u Podgorici.

“Podgoricu vidim kao centar države Crne Gore i kao grad regije. Ona pripada sjeveru i jugu, istoku i zapadu i svakom građaninu Crne Gore bilo da se nalazi van nje ili u njoj“, poručio je Sekulić.

Crnogorska će kako je rekao, poseban senzibilitet gajiti prema starosjediocima i kulturnim dobrima grada.

“Uvažavaćemo prave vrijednosti i nastojati da naš grad, za sve građane bude mjesto na kojem mogu ostvariti svoju egzistenciju, ambiciju i prosperitet. Radićemo na izradi pravih i kvalitetnih programa za školovanje, zapošljavanje, socijalu, tržište, medicinsku zaštitu, sport“, rekao je je Sekulić.

On je istakao da će predlozi Crnogorske za rješavanje gradskih problema biti „apsolutno“ izvodljivi.

Prema njegovim riječima, Crnogorska će i na predsjedničkim izborima i na izborima za gradsku Skupštinu Podgorice dati svoj doprinos i pokazati u pravom svjetlu.

Na drugoj vanrednoj konvenciji odbora stranke u Podgorici, za zamjenika predsjednika imenovan je Predrag Kalezić, a izabrani su i članovi Gradskog odbora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.