Demokrate pitaju DPS da li je za betonizaciju obale Morače
Foto: Demokrate

Demokrate pitaju DPS da li je za betonizaciju obale Morače

Umjesto nevješte analize zakonske procedure, iz DPS Glavnog grada je trebalo da upoznaju javnost imaju li oni primjedbe na ovakva nakaradna rješenja ponuđena u nacrtu Urbanističkog projekta ,,Kasarna Morača”, poručile su Demokrate, nakon što su iz DPS kazali da ova partija ne poznaje zakon države.

“No, ni sami građani ne očekuju od pukih dizača ruku za sve što građevinska mafija namjeri da uništi u Podgorici, da učestvuju i na javnim raspravama daju svoje primjedbe, jer su oni samo tu da ćute, klimaju glavom i dižu ruke za sve i svašta”, ističu Demokrate.

Oni navode da se ništa drugo ni ne može očekivati od višedecenijskih devastatora Podgorice čiji čelnici ovih dana sijedaju na optuženičku klupu zbog toga sto su oštetili Glavni grad za više miliona?

“Kao što se danas busate kako ste spremni za svaku provjeru od nadležnih državnih organa, isto ste radili i za aferu ‘Carine’ za koju je ovih dana podignuta optužnica. Znamo da vas boli sto se bliži dan kada ćemo stati na čelo nove demokratske vlasti u Podgorici. Nama podrška građana, koja je svakim danom sve veća, određuje čelnu poziciju u novoj demokratskoj vlasti koja će Podgoricu povesti putem održivog razvoja i sveopšteg prosperiteta nakon majskih izbora”, poručuju oni.

Na kraju, pitaju DPS da im odgovore, jesu li za betonizaciju obale Morače na mjestu nekadašnje kasarne Morača, kako je to predviđeno nacrtom plana koji je, dodaju oni,  utvrdio nadaleko ,,čuveni” gradonačelnik, Slavoljub-Migo Stijepović?

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.