Zvezda se oprostila od vatrenog navijača, glumac nije ostvario poslednju želju

Zvezda se oprostila od vatrenog navijača, glumac nije ostvario poslednju želju

Glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 49. godini posle teške bolesti i cijeli region tuguje. Bio je poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, o kojoj je svojevremeno govorio na poseban način.

"Navijam za Zvezdu i to se ne mijenja, izabrao sam tu stranu na kojoj ću ostati. Radije na stadionu gledam navijanje i koreografije na sjeveru, i tu vrstu povremeno genijalne duhovitosti koja dolazi sa tih tribina, nego ono što se dešava na terenu", pričao je Glogovac.

Crvena zvezda se oprostila od Glogovca uz fotografije i posebne poruke na društvenim mrežama, kao i riječima na zvaničnom sajtu:

"Kao neskriveni navijač Crvene zvezde, Glogovac je učestvovao u više događaja u organizaciji kluba i pružao nesebičnu podršku. Zvezdina publika je uvijek obožavala majstore, a Nebojša je bio jedan od njih. Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih".

Kako pišu beogradske Novosti, nije stigao da ostvari poslednju želju i organizuje veliku predstavu na stadionu Crvene zvezde.

On je u u intervjuu za forum navijača Crvene zvezde "Red star info" govorio o svojoj ljubavi prema crveno-belima i tom prilikom otkrio šta mu je velika želja.

- Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, vidjećemo da li ćemo uspjeti. Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Vidjećemo - rekao je Glogovac tom prilikom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.