Direktan čarter let na relaciji Baku-Tivat
Foto:NTO

Od jula

Direktan čarter let na relaciji Baku-Tivat

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore predstavila je juče turističku ponudu Crne Gore za predstojeću sezonu u Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana.

Promociji koju  je organizovao azerbejdžanski turoperator “Pasha Travel”  je prisustvovalo preko 300 predstavnika tamošnjih turističkih agencija, poslovnih partnera i medija, a na promociji su  pored predstavnika NTO CG, učestvovali i direktori lokalnih turističkih organizacija Budve i Kotora kao i agencije „Fly Montenegro“, saopšteno je iz NTO.

Tokom događaja u sklopu prezentacije destinacije, pomoćnica direktorice Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Maja Liješević,  upoznala je prisutne sa potencijalima Crne Gore kao turističke destinacije, njenom ponudom i planiranim investicijama. 

Izraženo je, kako se navodi, posebno zadovoljstvo zbog izuzetno dobre saradnje dvije zemlje u oblasti turizma koja je zadnjih godina znatno unaprijeđena.

Posebno je istaknuta važnost jedne od najvećih investicija u Crnoj Gori, turističkog rizorta Portonovi u  Kumboru od strane azerbejdžanske kompanije Socar, te izgradnja hotela One&Only, jednog od najpoznatijih svjetskih hotelskih lanaca, koji će svojim prisustvom u Kumboru  po prvi put kao hotelski brend biti zastupljen u Evropi - navode iz NTO.

Svojim programom za ljeto 2018 “Pasha Travel” kao jedan od najvećih turoperatora iz Azerbejdžana u posebnim katalozima o Crnoj Gori nudi aranžmane sa kapacitetima uglavnom duž Primorja. 

U odnosu na prethodnu godinu novina je i  uspostavljanje direktnog čarter leta sa ovog tržišta i to jednom nedjeljno na relaciji Baku-Tivat-Baku, u periodu od 5.jula do 13.septembra ove godine - istakli su iz Nacionalne turističke organizacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.