Domaća maska za lice koja djeluje kao botoks!
ilustracija

Smanjuje bore i koži vraća sjaj

Domaća maska za lice koja djeluje kao botoks!

Otkrivamo vam recept za ekonomičnu masku za lice koja se sastoji od gustina, šargarepe i pavlake. Zahvaljujući spoju ovih sastojaka ona vidljivo smanjuje bore i licu vraća zdrav sjaj.

Kako pripremiti masku: 

U pola caše vode rastvoriti gustin. Sipajte u šerpicu i dodajte 400 ml kipuće vode. Stavite na šporet i kuvajte na tihoj vatri dok se ne zgusne. 

Nakon toga, kad se smjesa malo ohladi, dodajte svježe iscijeđen sok od šargarepe i pavlaku. Dobro promiješajte i stavljajte na očišćeno lice na 25-30 minuta. 

Masku isperite toplom vodom i nanesite na lice hranljivu kremu. 

Preostalu količinu ostavite u frižider. 

Za bolji efekat maska se stavlja tri dana uzastopno.

Uklanja tragove umora i fine borice, koža postaje zategnuta, elastična i glatka. Hidrira kožu i generalno djeluje skoro kao poznati botoks, piše Super Žena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.