Krapović: Saobraćaj do daljnjeg obustavljen, stručnjaci će utvrditii uzroke oštećenja
Foto:RTV Budva

Pukotine u Mediteranskoj ulici

Krapović: Saobraćaj do daljnjeg obustavljen, stručnjaci će utvrditii uzroke oštećenja

Saobraćaj u dijelu Mediteranske od Ulice 13. jula do Ulice Mila Milunovića i Ulice S 16- 16 biće do daljnjeg obustavljen za sve vrsta vozila. Otvorićemo je kada stručnjaci procijene da je prolaz bezbjedan za sve građane – kazao je predsjednik opštine Budva Dragan Krapović.

Krapović je juče obišao lokaciju na kojoj su pokotine uočene prije nekoliko mjeseci. O uzrocima i stepenu oštećenja ulice, najavio je on, više će moći da kaže nakon što dobije izvještaj tima sa Građevinskog fakulteta.

- Stručnjaci će utvrditii uzroke oštećenja, uraditi procjenu ugroženosti ulice i okolnih objekata, jer se u blizini nalazi vrtić. Nećemo uznemiravati investitore koji tu grade, kao ni građane, ali imamo preliminarne procjene da bi trebalo ozbiljno da se pozabavimo tim problemom. Ukoliko nalazi pokažu da je sve u redu, da je ovo samo bilo slijeganje tla, ili se može otkloniti određenim mjerama, po tome ćemo i postupiti. Ne želimo ništa da prepustimo slučaju – kaže prvi čovjek Budve za Pobjedu.

Saobraćaj će biti pušten, kada neka stručna osoba sugeriše da je prolaz bezbjedan za sve građane, kazao je Krapović, prenosi RTV Budva.

On je dodao da su uputili dopise i direktoru Direktorata za vanredne situacije Mirsadu Muliću i ministru održivog razvoja i turizma Pavlu Raduloviću, koji je nadležan za građevinsku inspekciju.

Dvije pukotine dužine 30 metara pojavile su se sredinom kolovoza na dijelu Mediteranske ulice, u neposrednoj blizini gradilišta objekta „Porto Budva“ investitora „Alart centar CG“ Budva. Široke su nekoliko centimetara a duboke oko 20.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.