Han danas sa Markovićem, nada se susretu sa opozicijom
Johanes Han

Evropski komesar za proširenje u CG

Han danas sa Markovićem, nada se susretu sa opozicijom

Evropski komesar za proširenje Johanes Han obratiće se danas članovima odbora za evropske integracije i za međunarodne odnose i iseljenike. Iz Hanovog kabineta potvrdili su Pobjedi da će se komesar sastati sa premijerom Duškom Markovićem, i kako navode, nadaju se da će biti prilike za susret sa opozicijom tokom njegovog boravka u Skupštini.

Podsjećamo, poslanici Demokrata, Ure i Socijaldemokratske partije, potvrdili su prije dva dana za TVCG da neće doći u parlament.

Na sastanak su, kako je saopšteno iz parlamenta, pozvani i predstavnici poslaničkih klubova, ministri vanjskih i evropskih poslova u Vladi Crne Gore, Srđan Darmanović i Aleksandar Andrija Pejović, kao i predstavnici relevantnih nevladinih organizacija.

Han će prenijeti poruke iz Strategije o proširenju na Zapadni Balkan, koja je prije dva dana predstavljena na plenarnom zasijedanju Evropskog parlamenta u Strazburu.

Iz parlamenta podsjećaju da se predsjednik Ivan Brajović nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama,  gdje prisustvuje Molitvenom doručku i ima niz bilateralnih susreta sa senatorima i kongresmenima.

Pobjeda/Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.