Zdravko Čolić otkrio kome je posvećen njegov čuveni hit
Zdravko Čolić

Kristina, Kristina...

Zdravko Čolić otkrio kome je posvećen njegov čuveni hit

Zdravko Čolić u većini je svojih pjesama opjevao žene pa su među njegovim najvećim hitovima naslovi Ajde, ajde, Jasmina, Zvao sam je Emili, Anđela, Jedna zima sa Kristinom, Milena, Ruška, Zbogom, Ivana...

Ali, novinaru magazina Glossy otkrio je jesu li žene iz tih pjesama zaista stvarne ili samo plod nečije mašte.

"Nijedna pjesma nije o stvarnoj ženi, osim Kristine", objasnio je Zdravko na pitanje novinara, gdje su i šta sad rade žene iz njegovih pjesama.

"Kornelije Kovač posvetio je tu pjesmu svojoj ćerki", dodao je. 

Riječ je kantautorki i književnici Kristini Kovač koja je sa sestrom Aleksandrom (domaćoj publici poznatoj iz žirija showa X Factor Adria) nekad činila sastav K2.

Index.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.